Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, ενώ το πρώτο τους παιδί, ο μικρός Τζορτζ, τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, γιόρτασε στις 22 Ιουλίου τα πρώτα του γενέθλια.

«Οι Αυτού Βασιλικές Εξοχότητες ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι πολύ ευτυχείς που ανακοινώνουν ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το δεύτερο παιδί τους», αναφέρει η ανακοίνωση προσθέτοντας ότι η γιαγιά του Ουίλιαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι «κατενθουσιασμένη».

«Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα μέλη των δύο οικογενειών είναι ευτυχείς με την είδηση του ερχομού του δεύτερου παιδιού του ζεύγους», αναφέρει η ανακοίνωση των Ανακτόρων που δεν διευκρινίζει πότε θα γεννηθεί το παιδί.

«Πολλά συγχαρητήρια στον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ. Χαίρομαι ιδιαίτερα που μαθαίνω ότι περιμένουν μωρό», έγραψε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον στο λογαριασμό του στο Tweeter.

Όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, η 32χρονη Κέιτ ταλαιπωρείται από ναυτίες και για το λόγο αυτό δεν θα συνοδεύσει σήμερα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στην επίσημη επίσκεψή του στην Οξφόρδη, όπως της συνέστησαν οι γιατροί που την παρακολουθούν στα Ανάκτορα του Κένσινγκτον, την κατοικία του πριγκιπικού ζεύγους στο Λονδίνο.