Αποτελεί style icon και… πρότυπο αρκετών γυναικών, καθώς είναι συνάμα κομψή και σέξι. Έτσι, η Κέιτ Χάντσον αποφάσισε να δώσει τα φώτα της σε εκπροσώπους του φύλου της και να της στείλει στο γυμναστήριο με τα ρούχα της.

Πλέον τα κορίτσια μπορούν να αφήσουν στην άκρη τα ξεχειλωμένα μπλουζάκια και τις φόρμες που δεν τους πολυαρέσουν ή νιώθουν ότι δεν τις κολακεύουν ιδιαίτερα. Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό, όπως είναι τα γυναικεία ρούχα και συγκεκριμένα με τα είδη αθλητικής ένδυσης. Είναι συνιδρύτρια του Fabletics από το οποίο οι γυναίκες μπορούν να παραγγείλουν ρούχα για το γυμναστήριο και γενικότερα για την άσκηση, τα οποία διαφέρουν από τα συνηθισμένα.

Η ξανθιά σταρ δήλωσε ότι ήθελε να φτιάξει κάτι το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και κυρίως στη θέλησή της να είναι κομψή και σέξι ακόμη και την ώρα που γυμνάζεται. Σημειωτέων, ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα –που δημιούργησε- δεν είναι απλά ένα site που πουλάει ρούχα, αλλά μέσω ενός ερωτηματολογίου που κάθε πιθανός αγοραστής καλείται να απαντήσει, οι ειδικοί είναι σε θέση να προτείνουν το άθλημα που ταιριάζει στο χαρακτήρα του εκάστοτε, το στυλ των ρούχων ακόμη και τα ιδανικά για τον κάθε διαφορετικό σωματότυπο.