Κάθε φορά που επισκέπτονται τη Βραζιλία θέλουν να είναι κοντά στην παραλία Ιπανέμα. Γι’ αυτό και οι celebrities προτιμούν ένα συγκεκριμένο σημείο διαμονής, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι.

Φέτος, η Κέιτ Μος, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και αρκετοί άλλοι διάσημοι του πλανήτη επισκέφθηκαν ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο στο Ρίο –το Φασάνο- και απόλαυσαν τις ανέσεις, αλλά και την υπέροχη πισίνα στην οροφή του. Κοστίζει περί τα 850 ευρώ η βραδιά, αλλά και η θέα που προσφέρει τους αποζημιώνει. Δεν είναι τυχαίο που τόσο η Μος, όσο και ο Μπέκαμ ανέβηκαν στο ρουφ γκάρντεν του και τα βλέμματα τους χάθηκαν στον ωκεανό.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε εκεί πριν «πετάξει» για τον Αμαζόνιο για το ντοκιμαντέρ που γύρισε για το BBC. Σχεδόν την ίδια περίοδο, έφτασε και η Κέιτ Μος, αλλά και ο Χάρι Στάιλς, ο νεαρός τραγουδιστής των «One Direction».

Τώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο η σύζυγος του Άγγλου στράικερ Γουέιν Ρούνεϊ, Κόλιν, μαζί με τους δύο γιους τους Κάι και Κλέι, για να βρίσκεται στο πλευρό του άνδρα της κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κόλιν Ρούνεϊ απολαμβάνει τη θέα από ψηλά.

Βουτιές για τον Χάρι Στάιλς.

Το ρουφ γκάρντεν είναι το αγαπημένο σημείο του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Από τα μπαλκόνια φαίνεται η υπέροχη παραλία της Ιπανέμα, με την Κέιτ Μος να κοιτάζει τη θάλασσα.