Σε όσους τον σχολιάζουν αρνητικά για τις επιλογές του και για τους ρόλους που υποδύεται απάντησε ο Γιάννης Μπέζος.

«Μην τους βλέπουν αυτοί οι κάποιοι. Οι ρόλοι του Λουί ντε Φίνες ή του Τσάρλι Τσάπλιν δεν έμοιαζαν μεταξύ τους; Έχουν βγει κάποιοι αγράμματοι και λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κωμωδία έχει μανιέρα, χωρίς μανιέρα δεν υπάρχει, δεν υφίσταται. Ο καθένας, λοιπόν, μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν με απασχόλησε ποτέ», δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο».

Και συμπλήρωσε: «Στην τηλεόραση δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό, δεν “καίγομαι” να παίξω κάποιο δραματικό ρόλο. Αν έχω έναν καλό δραματικό και έναν εξίσου καλό κωμικό ρόλο, θα προτιμήσω τον κωμικό. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας».

Τέλος, ο Γιάννης Μπέζος δεν δίστασε να απαντήσει σε όλους όσους σχολίασαν την συνεργασία του με την κόρη του. «Ναι, τη βοηθάω, το λέω εγώ, δεν χρειάζεται να ακούσω τα σχόλια. Εδώ βοηθάω όλο τον κόσμο, δεν θα βοηθήσω την κόρη μου; Αυτά τα λένε κάποιοι συμπλεγματικοί ατάλαντοι, αυτό να γράψετε. Απαντώ, λοιπόν, σ’ αυτούς τους συμπλεγματικούς ατάλαντους ότι θα κάνω ό,τι μου γουστάρει εμένα».