Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» το πρωί της Τετάρτης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε για τον οκτώ μηνών γιο της, Μάξιμο; «Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να μου λένε ότι μοιάζει και σε μένα το παιδί. Τόσο καιρό, “έτρωγα” πόρτα… Εγώ από τότε που το μωρό ήταν στην κοιλιά, ήθελα να μοιάσει στον Παναγιώτη!», είπε η γνωστή ηθοποιός, ενώ για τη στιγμή που κατάλαβε ότι πρόκειται να γεννήσει, αποκάλυψε: «Γέννησα νωρίτερα από το προβλεπόμενο και ήμασταν στο Ξυλόκαστρο. Δεν έσπασαν τα νερά αλλά εγώ πονούσα πολύ όλη τη νύχτα. Δεν είχα καταλάβει ότι γεννάω το ζώον, νόμιζα ότι είχα κολικό νεφρού… Φύγαμε, λοιπόν, και πήγαμε στο μαιευτήριο και, ευτυχώς, όλα καλά».

Σχετικά με τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά και την απόφαση να παντρευτούν, η γνωστή ηθοποιός τόνισε «Ήμασταν μαζί ένα μήνα και μου έκανε πρόταση γάμου και είπα ναι. Παντρευτήκαμε εκεί, γύρω στο τετράμηνο. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, δεν ήξερα από πού μου ήρθε. […] Δεν είχα συναντήσει ποτέ τον κατάλληλο άνθρωπο για να κάνω αυτό το βήμα μέχρι τότε. Από τον άνθρωπο εξαρτώνται όλα. Με τον Παναγιώτη δεν το σκέφτηκα ποτέ δεύτερη φορά»