«Αυτή τη στιγμή που κάνουμε εκπομπή, σε μια απέναντι εκπομπή ο Κωστόπουλος παραδόθηκε για χρέη στο Δημόσιο. Αυτό είναι καθημερινό. Φαντάζομαι θα πάει μέσα, θα βγει έτσι κι αλλιώς», είπε ο Θέμος Αναστασιάδης που ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό».

«Αλλά εγώ τώρα, επειδή ξέρω ότι η μισή Ελλάδα χαίρεται και η άλλη μισή στεναχωριέται, το μυαλό μου δεν πάει στον ίδιο ο οποίος στο κάτω κάτω, ο οποίος όπως εγώ και εσύ και κάποιος άλλος έχει κάνει την πορεία του, πληρώνει τα λάθη του. Έρχονται και τα ζόρια στη ζωή, έρχονται και οι άσχημες μέρες, πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε. Εμένα το μυαλό μου πάει πιο πολύ στους δικούς του και να πω και ένα μπράβο στην γυναίκα του, η οποία κάθεται εκεί και ποιος ξέρει τι τραβάει η ψυχή της. Νιώθω την υποχρέωση να το πω και συγγνώμη που είμαστε σε διαφορετικό κανάλι, αλλά αυτές είναι οι ανθρώπινες στιγμές. Δηλαδή άμα μάθεις ότι ο άλλος είναι άρρωστος, τι θα πεις; Καλά να πάθει;» πρόσθεσε ο Θέμος Αναστασιάδης.

Και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να αναφερθούν το γεγονός. Μάλιστα, ο Γιώργος ήταν ενήμερος για την σύλληψή του!

Όσο για το αν έκανε καλά ο Πέτρος να κάνει πρωινή εκπομπή ο Θέμος απάντησε: «Επειδή τον ξέρω, παλιά ήμασταν φίλοι, τώρα δεν είμαστε, είμαι σίγουρος ότι θα ήταν το τελευταίο που θα ήθελε να κάνει στη ζωή του, που πάει να πει ότι ο άνθρωπος αναγκάστηκε να το κάνει, τον έφεραν οι καταστάσεις, πώς να το κάνουμε; Δε θα έκανες και εσύ τα πάντα; Ο Κωστόπουλος ήταν σε άλλη φάση, ο άνθρωπος είχε τα περιοδικά του και χρεοκόπησε. Ήταν μια επιλογή που φαντάζομαι την έκανε αναγκαστικά. Ήταν για να κάνει κάτι άλλο, τις βραδινές εκπομπές, τέτοια πράγματα…».