«Χθες ήμουν διακαναλικός», είπε μιλώντας στην εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος με αφορμή την παρουσίασή του στη ΓΑΔΑ και τον τρόπο με τον οποίο πρόβαλε την είδηση ο Τύπος.

Κατά την αφήγησή του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στη ΓΑΔΑ, οι συνεργάτες του στο πάνελ της εκπομπής, τον καταχειροκρότησαν ενώ η σύζυγός δεν ανέφερε τίποτα. Κατά την αφήγησή του, μάλιστα, επικρατούσε γέλιο και χαρά…

«Χθες, όπως είδατε, ήμουν διακαναλικός. Έπαιξα σε όλα τα κανάλια. Ένα πλημμέλημα έγινε ένα τεράστιο θέμα. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ το μεγαλύτερο κομμάτι των ανθρώπων στον Τύπο για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν», είπε, μεταξύ άλλων και ευχαρίστησε τους Αντώνη Σρόιτερ, Θέμο Αναστασιάδη, Νίκο Χατζηνικολάου κ.ά. καθώς και τους αστυνομικούς για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν.

«Πήγα στη ΓΑΔΑ και διάφοροι έλεγαν ότι με συνέλαβαν. Είχε ένα καφέ δίπλα στην Αλεξάνδρας. Με ρώτησε ο πωλητής αν θα πάω στην εκπομπή. Του είπα δύσκολο. Σπάω το πρώτο ρεκόρ. Για πρώτη φορά διέρρευσε ότι είμαι στη ΓΑΔΑ τόσο γρήγορα», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Η ουσία είναι ότι πήγα για δύο πράγματα που κατηγορούμαι. Το ένα που λέει Δημόσιο δεν είναι Δημόσιο, είναι ΙΚΑ. Αυτά λοιπόν δεν ήταν χρέη στο Δημόσιο».

«Βρέθηκα εκεί που βρέθηκα. Από εκεί και πέρα διαβάζω στις εφημερίδες και βλέπω να κυκλοφορεί ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που χρωστάνε. Προσπαθώντας ένας άνθρωπος να επιζήσει, εγώ μπορώ να είμαι εδώ και να μιλάω, στο ίδιο λούκι όμως είναι και 3 εκατομμύρια Έλληνες. Είναι μια Ελλάδα που υποφέρει», συμπλήρωσε.

Και τόνισε: «Εγώ στο προηγούμενο χρόνο που έδωσα τα σπίτια μου και δεν υπάρχει μία, δούλευα 32 χρόνια συναπτά και τα έβαλα όλα σε ένα μαγαζί για να ζήσει. Άκουγα ότι αυτό δεν ήταν έτσι, ήταν αλλιώς. Χθες έβλεπα κοσμάκη να πηγαίνει για 5, 10, 15 ευρώ».

«Το πώς αισθάνεσαι είναι μια άλλη ιστορία. Αυτή είναι μια αλήθεια. Αυτή την αλήθεια την ζούνε καθημερινά πάρα πολλοί άνθρωποι», είπε προσθέτοντας ότι μαζί του ήταν ένας κύριος ο οποίος χρωστούσε στο Δημόσιο 2,5 εκατ. ευρώ.