Οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Σουίτα στο Πλάζα» οργάνωσαν ένα πάρτι για την έναρξη των παραστάσεών τους που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου.

Στο γνωστό bar Socialista στο Γκάζι βρέθηκαν η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Τζίνα Αλιμόνου, ο Αλέξανδρος Ρήγας, οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, άνθρωποι από το δημοσιογραφικό κόσμο αλλά και πολλοί φίλοι όπου διασκέδασαν μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες.

Το Σουίτα στο Πλάζα, μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του μεγάλου Αμερικανού συγγραφέα Νηλ Σάιμον ξεκινάει στο Θέατρο Αθηνά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για 40 μόνο παραστάσεις.

Τρεις ιστορίες που λαμβάνουν χώρα σε τρεις διαφορετικές πόλεις του κόσμου. Όλα εκτυλίσσονται σε μια Σουίτα του ξενοδοχείου Πλάζα… στην Νέα Υόρκη, στην Αθήνα και στο Χονγκ-Κόνγκ. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 1968 στην Νέα Υόρκη.  Στην Νέα Υόρκη, ένα παντρεμένο ζευγάρι μετά από 25 χρόνια ξαναέρχεται στο Πλάζα, στη σουίτα που πέρασε τη νύχτα του μέλιτος και παρακολουθούμε την αγωνιώδη προσπάθεια της συζύγου να επαναφέρει την χαμένη αγάπη.

Στην Ελλάδα, ένας διάσημος Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος που έρχεται από το Hollywood, συναντά στην σουίτα μια παλιά του αγάπη που τώρα είναι παντρεμένη με τρία παιδιά και προσπαθεί να την πείσει ότι μετά από όλες τις διασημότητες που έχει γνωρίσει, στο πρόσωπο της συναντά την μοναδική αληθινή γυναίκα που έχει γνωρίσει.

Στο Χονγκ-Κόνγκ, ένα ζευγάρι αντιμετωπίζει τις «ανασφάλειες» της κόρη τους, λίγα λεπτά πριν παντρευτεί έναν πλούσιο Ελληνοκινέζο.