Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, την πρώην αγαπημένη του Ελισάβετ Σπανού και τη νυν αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου εκτυλίχθηκε στην εκπομπή Movies & Stars του MTV Greece με τον Γιώργο Σατσίδη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την προηγούμενη σχέση του με την τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού και τον απόηχό της: «Δεν έχω κάποια κακία απέναντι στην Ελισάβετ. Ακούστηκαν κάποιες άσχημες κουβέντες επειδή είπα και για να προφυλάξω την κοπέλα -όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα ότι έχουμε σχέση. Η γνωριμία μας και το φλερτ κράτησε 2-3 εβδομάδες. Δεν μπορείς να βάλεις αμέσως την ταμπέλα ότι είχαμε σχέση. Το γεγονός ότι είπα ότι δεν είχαμε σχέση ενόχλησε πιο πολύ άλλους παρά εκείνη πιστεύω. Κάποιοι επωφελούνται με όλα αυτά και αν κάποιοι έβγαλαν και κάποια χρήματα χαίρομαι γιατί κάποιος πήρε κάτι από αυτή την υπόθεση».

Το σχόλιο που τον ενόχλησε περισσότερο σχετικά με το περιστατικό αυτό ήταν που τον χαρακτήρισαν «άνανδρο».
 
«Το χειρότερο που έχουν πει για μένα είναι ότι ήμουν άνανδρος, επειδή είπα ότι με την Ελισάβετ βγαίνουμε απλά και δεν έχουμε σχέση. Άμα είναι άνανδρος ένας άνθρωπος που βγαίνει και ξεκαθαρίζει τη σχέση και τα συναισθήματα τότε αυτός που εξαφανίζεται τι είναι;», είπε στον Γιώργο Σατσίδη. Το σχόλιο αυτό είχε κάνει στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό mou» η Φαίη Σκορδά.

Για τη νυν σύντροφό του Τόνια Σωτηροπούλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επιβεβαίωσε ότι συμμετείχε σε κάστινγκ για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» και διέψευσε πως τους έγινε πρόταση για το πρωινό του Mega. «Η φήμη έχει δύο όψεις. Γράφονται και πράγματα που δεν ισχύουν. Π.χ. δεν
μας έγινε ποτέ πρόταση να παρουσιάσουμε το πρωινό του Mega μαζί με την
Τόνια. Η ίδια σε καμία περίπτωση δεν θα παρουσίαζε πρωινό. Δεν το
σκέφτηκε καν και δεν της έγινε ποτέ πρόταση!»

Ο Αλεξάνδρου μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για την Τόνια Σωτηροπούλου και την ολιγόλεπτη εμφάνισή της στην τελευταία ταινία του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «Skyfall».

«Η αντιμετώπιση στην Τόνια από ορισμένους δεν ήταν σωστή. Είναι κρίμα να φεύγεις από την πατρίδα σου, να προσπαθείς να κάνεις κάτι καλό, να διαφημίσεις και την χώρα σου και να σε αντιμετωπίζουν έτσι άσχημα ορισμένοι άνθρωποι», είπε.