Οι φήμες έγιναν πραγματικότητα. Το κορίτσι μας επιτέλους παντρεύεται και η Βίκυ Καγιά τρέχει και δεν προλαβαίνει, για να είναι όλα έτοιμα την ημέρα που θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια διάλεξε μία σημαδιακή ημερομηνία, καθώς θα παντρευτεί στις 10/10/10.

Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ορισμένες λεπτομέρειες για το κοσμικό γεγονός του φθινοπώρου. Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους 70 ενώ το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί σε εκκλησία στο Λαγονήσι. Κουμπάρος θα είναι ο πεθερός της Σήλιας Κριθαριώτη, ο εφοπλιστής Παναγιώτης Τσάκος. Η Σήλια Κριθαριώτη θα ράψει το νυφικό. 

Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί ο γάμος καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στις κάμερες, ενώ την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά θα επιμεληθεί ο Στέφανος Βασιλάκης και ο Αλέξανδρος Ρίγλης.

Τώρα το μόνο που αναμένει είναι να δούμε εάν η Βίκυ Καγιά είναι έγκυος, καθώς σε συνέντευξη της είχε δηλώσει πως ο γάμος θα ερχόταν στην ζωή της εφόσον ήταν έγκυος. Σε συνδυασμό μάλιστα με την βιασύνη του να πραγματοποιηθεί ο γάμος, ο νους μας ταξιδεύει μαζί με τους πελαργούς…