Λάμψη και μοναδικές εμφανίσεις πλαισίωσαν το 65ο Φεστιβάλ Καννών με τις σταρ του Χόλιγουντ να κλέβουν τις εντυπώσεις με ιδιαίτερα κοσμήματα που φόρεσαν για την μαγική βραδιά.

Δείτε τις διάσημες που επέλεξαν τα κοσμήματα και αξεσουάρ της Swarovski για λάμψουν στο Κόκκινο Χαλί.

Την Κυριακή 20/5 το νέο κορίτσι του James Bond, Bérénice Marlohe έλαμψε με την παρουσία της στο κόκκινο χαλί, φορώντας το κολιέ και βραχιόλι Rarely της Swarovski και κρατώντας το Clutch Power της Swarovski.

Την επόμενη μέρα επέλεξε για την λαμπερή εμφάνισή της τα vintage σκουλαρίκια Powder της Swarovski και το βραχιόλι New York πάλι από τη Swarovski

Η Karolina Kurkova έδωσε το «παρών» με τη χρυσή NIRVANASTAR τσάντα της Swarovski

Την Τετάρτη 23/5 η Milla Jovovich, το γνωστό μοντέλο & ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί κρατώντας το ροζ clutch Power της Swarovski. Ακόμη τελειοποίησε την εμφάνισή της επιλέγοντας τα σκουλαρίκια Molly και τα βραχιόλια Relate και Ready, όλα της Swarovski. Το μοντέλο & ηθοποιός παρευρέθηκε στο πάρτι της Chopard/ L’oreal και στο De Grisogono Cocktail φορώντας τα σκουλαρίκα Singapour της Swarovski και το δαχτυλίδι Oscar, Atelier Swarovski by Konstantin Kakanias.

Επίσης η Lovovich παρευρέθηκε και στο φιλανθρωπικό δείπνο «AmfAR’S»: το cinema εναντίον του Aids, φορώντας το δαχτυλίδι Sketch και κρατώντας το χρυσό clutch Power, και τα δυο της Swarovski. Η Leila Lopes παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «On the Road», όπου επέλεξε το χρυσό τσαντάκι STARSHADOW της Swarovski