Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησαν στην κάμερα του «Πρωινού Mou» για τα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί για την κρίση στο γάμο τους.

«Είμαστε μαζί κι αγαπημένοι! Οι φήμες, καλώς ή κακώς, σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν και πολλές φορές είναι αναληθείς. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς κάθε φορά, παρ’ όλο που, όσο περνάει ο καιρός, μαθαίνεις να ζεις λίγο με αυτό. Προσπαθούμε να είμαστε εντάξει και να διαφυλάξουμε την οικογένειά μας, το παιδί μας, τη σχέση μας και να κάνουμε σωστά και τη δουλειά μας» δήλωσε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Onirama, με τη σύζυγό του, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο πλευρό του, να σχολιάζει χαμογελώντας: «Θα τον φιλούσα τώρα, αλλά φοράω κόκκινο κραγιόν και θα του αφήσω σημάδι!».

Η επιθυμία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους είναι έντονη και για τους δυο: «Φυσικά και το θέλουμε. Όλο αυτό δεν νομίζω ότι θα γίνει τυχαία, αλλά θα γίνει μια στιγμή που θα είναι πολλοί παράγοντες που θα συμβάλλουν ώστε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί» είπε και πάλι ο Θοδωρής Μαραντίνης.