Χώρισαν η Ελένη Φουρέϊρα και ο Δημήτρης Γούτος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η τραγουδίστρια και ο κτηματομεσίτης δεν είναι πλέον μαζί.

Το ζευγάρι που είχε σχέση αρκετό καιρό, αποφάσισε να χαράξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσά τους ούτε μεσολάβησε κάποιος έντονος καβγάς, απλώς εκείνοι αποφάσισαν ότι είχε έρθει η ώρα να προχωρήσουν ξεχωριστά και να μείνουν δύο καλοί φίλοι.

Η τραγουδίστρια μάλιστα πήγε την Κυριακή το βράδυ για να ακούσει τον Αντώνη Ρέμο και τον Τόλη Βοσκόπουλο και σιγοτραγουδούσε όλο το βράδυ.

Πάντως, η Ελένη Φουρέϊρα είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της: «Μη με ρωτήσετε αν ισχύουν οι φήμες… Νομίζω ότι και να σας απαντήσω είναι… Εντάξει… και; Εξάλλου, είμαι αρκετά μικρή για να μπορώ να κάτι σίγουρα για τη ζωή μου, να μπω στη διαδικασία να κάνω ανακοινώσεις όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ωραίο… Όταν θα παντρευτώ λοιπόν, θα είστε όλοι καλεσμένοι, θα είστε όλοι εκεί, θα το ξέρετε όλοι. Γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι με έχουν βοηθήσει, με τον τρόπο τους ο καθένας. Είτε με διαφήμιση κάποιοι είτε με δυσφήμηση κάποιοι».