Τη δεκαετία του ’90 ήταν περιζήτητος και ως τραγουδιστής και ως ηθοποιός ενώ μετά εξαφανίστηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο λόγος για τον Λάμπη Λιβιεράτο ο οποίος μετά από πολλά χρόνια ξεκινάει και πάλι την ενασχόλησή του με το τραγούδι αφού όπως δηλώνει ο ίδιος του έλειψε η νύχτα.

«Δεν μου κακοφάνηκε, όμως μου έλειψε πολύ η νύχτα, γι’ αυτό και από πέρυσι άρχισα πάλι την επαφή μου με κάποιους μικρούς χώρους. Σε μεγάλες πίστες δεν είναι εύκολο πια για μένα να ξαναμπώ, αλλά δεν τρέχει κάτι. Το σημαντικό είναι ότι όπου και να εμφανίζομαι περνάω καλά και κατά έναν τρόπο κάνω και την ψυχοθεραπεία μου. Ήμουν χορτασμένος από όλο αυτό. Είχα ένα απωθημένο και έφτιαξα τη δική μου επιχείρηση, ασχέτως αν πήγε καλά ή όχι. Γιατί μου αρέσει να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα».

Ο τραγουδιστής συνεχίζει τονίζοντας πως έπεσαν οι μάσκες από τους ανθρώπους γύρω του και πως έγινε ξεκαθάρισμα σχέσεων. «Ουδέν κακό αμιγές καλού δεν λένε; Έκανα ξεκαθάρισμα σχέσεων. Πέσανε πια οι μάσκες και είδα τα αληθινά πρόσωπα κάποιων ανθρώπων που είχα δίπλα μου και θεωρούσα φίλους μου. Βλέπω ποιοι ήταν κοντά μου από συμφέρον και ποιοι πραγματικά με αγαπάνε. Εκπλήσσομαι, γιατί είδα να απομακρύνονται από δίπλα μου άνθρωποι που δεν το περίμενα και να μένουν κάποιοι που επίσης δεν το περίμενα».