Για την πορεία της στο χώρο της τηλεόρασης που ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια αλλά και για το ότι είναι εργαζόμενη μητέρα μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου.

Δυο χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα παρόλα αυτά εμείς τη βλέπουμε μέσα από τις επαναλήψεις και η ίδια σχολιάζει αυτό το γεγονός λέγοντας: «Λέω, πώς πέρασαν τα χρόνια!». Οι επαναλήψεις μάς εκθέτουν πια. Θες να ξεχάσεις ότι μεγάλωσες και στο θυμίζουν. Υπάρχουν δουλειές που πέρασα εξαιρετικά και τις θυμάμαι με νοσταλγία, όπως το Καφέ της Χαράς».

Όσον αφορά τα χρήματα που κερδίζει από τις επαναλήψεις η ίδια είναι λίγο απογοητευμένη. «Εδώ και δύο χρόνια τα κανάλια δεν μας πληρώνουν. Από την άλλη, τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Είναι γύρω στα 10 ευρώ το επεισόδιο! Ελάτε να σας κεράσω. Δεν έχει καμία σχέση με το εξωτερικό, όπου κάνεις μία επιτυχία και ζεις για όλη σου τη ζωή».

Ταυτόχρονα μιλάει και για το γεγονός ότι είναι εργαζόμενη μητέρα. «Η καθημερινότητά μου ήταν πιο εύκολη. Ξυπνούσα σαν κανονική μαμά, χωρίς να τρέχω να λουστώ και να φτιαχτώ σε χρόνο dt. Τώρα είναι πιο τεμπέλικη η καθημερινότητά μου, αλλά αυτό δεν είναι καλό πράγμα. Πρέπει να δουλεύουμε, αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα».

Τέλος αποκαλύπτει για το αν θέλει να δει το γιο της στο σανίδι και αποκαλύπτει τις φοβίες της. «Καθόλου! Έχει φάει περιοδείες, γυρίσματα και παραστάσεις στο θέατρο με το κουτάλι, οπότε ξέρει τα δύσκολα του επαγγέλματος και θα το αποφύγει.» εξηγεί κι όσο για τις φοβίες δηλώνει: «Έχω ακροφοβία, υψοφοβία, αγοραφοβία. Αλλά καμία δεν έχει φτάσει στο σημείο που να με καθιστά μη φυσιολογική ή κλινική περίπτωση».