Το όνομά της φιγουράρει πρώτο στη λίστα που δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό ΟΚ με τις πιο σπάταλες σταρ του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για τη διάσημη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ που όπως φαίνεται δεν κάνει περικοπές στην καλοπέραση, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της πιο σπάταλης σταρ του Χόλιγουντ.

Η 29χρονη τραγουδίστρια δαπάνησε τη χρονιά που πέρασε πάνω από 32.000 δολάρια σε μια ώρα και ενώ ταξίδευε στο Λονδίνο ενώ δεν δίστασε να κάνει δώρο στον εαυτό της ένα πανάκριβο δαχτυλίδι για το δαχτυλάκι του ποδιού της, αξίας άνω των 36.000 δολαρίων.

Η μεγαλύτερη σπατάλη της πάντως έγινε για τα μάτια του συζύγου της ράπερ Jay-Z, αφού για να τον ικανοποιήσει του χάρισε ένα πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο για τα 41α γενέθλιά του, η αξία του οποίου έφτασε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά βρίσκεται η παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ που ξόδεψε 42 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά προσωπικού τζετ και 20.000 δολάρια για την φιλοτέχνηση των πορτρέτων των σκύλων της!

Στους πιο σπάταλους σταρ συγκαταλέγεται και ο κινηματογραφικός Χάρι Πότερ! Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι λάτρης της τέχνης για την οποία δεν δίστασε να δαπανήσει 3 εκατομμύρια δολάρια για έναν πίνακα.

Στη λίστα ακολουθούν ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ που ξόδεψαν 150.000 δολάρια σε ένα μήνα για να νοικιάσουν την βίλα του Στίβεν Σπίλμπεργκ στο Μαλιμπού, παρόλο που διαθέτουν τη δική τους κατοικία λίγα μόλις μίλια μακρυά.

Τελευταίος και καταϊδρωμένος έρχεται ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ που έχει αγοράσει ένα ολόκληρο νησί στην Καραϊβική αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων!