Η Ελλάδα θαύμασε την ομορφιά της και τις χορευτικές της ικανότητες όταν πήρε μέρος στο «Dancing with the stars», αλλά και όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε παρέα με το σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλόπουλο, διεθνή μπασκετμπολίστα της ερυθρόλευκης ομάδας.

Η Μαρία Τσουρή μίλησε για την απουσία της από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας παίκτης του πόλο, ως προς την επιβίωσή του, ειδικά τώρα που η χώρα βρίσκεται σε κρίση.

«Η απόφαση να μην πάρω μέρος στους αγώνες ήταν καθαρά δική μου. Είχα ανάγκη να ξεκουραστώ και γι’ αυτό το λόγο ζήτησα και πήρα άδεια από τον προπονητή μου. Χάρηκα πάρα πολύ για τη νίκη των κοριτσιών και ήμουν σίγουρη ότι θα έφταναν ψηλά», λέει σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα» η όμορφη πολίστρια.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική, η Μαρία Τσουρή δηλώνει πως θα εξέταζε πολύ σοβαρά μια τηλεοπτική πρόταση αν της γινόταν, γιατί το πόλο δεν είναι δουλειά από την οποία μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

«Το πόλο είναι άθλημα το οποίο δεν έχει ιδιαίτερη προβολή. Παίζουμε για εμάς και τις οικογένειές μας. Το πόλο δεν είναι δουλειά, γιατί έχει τόσο ελάχιστες απολαβές που χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε. Επομένως, θα με ενδιέφερε να βρω μια δουλειά στην τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση, θα τη συζητήσω, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω κάτι».