Η εικόνα της κοπελίτσας που πραγματοποιεί «έφοδο» στην ντουλάπα της μαμάς για να «κλέψει» ένα «μεγαλίστικο» ρούχο, ένα ζευγάρι παπούτσια ή καλλυντικά, ανήκει στο παρελθόν. Σήμερα, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί, και όπως δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, μητέρες και κόρες μοιράζονται τα ίδια ρούχα και συχνά κυκλοφορούν σαν δίδυμες.

Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουιλις: Η μεγαλύτερη κόρη της ηθοποιού ακολουθεί, όπως είναι αναμενόμενο, την εντυπωσιακή μαμά της. Μαμά και κόρη φωτογραφίζονται πολύ συχνά φορώντας πανομοιότυπα ρούχα. Η 22χρονη Ραμερ, που κάνει τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ, έχει την διάσημη μαμά της ως πρότυπο.



Κάθι και Πάρις Χίλτον:
Η Πάρις Χίλτον είναι παγκοσμίως γνωστή για τις έξαλλες εμφανίσεις της, τα εκκεντρικά αξεσουάρ και την ακόμα πιο εκκεντρική ζωή της. Ενδυματολόγοι την έχουν βάλει αρκετές φορές στη «μαύρη λίστα» με τις πιο κακοντυμένες, όμως οι κακές κριτικές δεν την επηρεάζουν αφού έχει μια σίγουρη θαυμάστρια, που δεν είναι άλλη από την 52χρονη μητέρα της, που συχνά αντιγράφει το στυλ της κόρης της.

Μαντόνα και Λούρδη: Η «βασίλισσα της ποπ» εξακολουθεί να είναι είδωλο, και σε πολλές εμφανίσεις της είναι πιο «κορίτσι» και πιο προκλητική και από την 14χρονη κόρη της, Λούρδη. Μαμά και κόρη κυκλοφορούν συχνά μαζί, και η Μαντόνα ενθάρρυνε την κόρη της να μπει από τώρα στη βιομηχανία της μόδας και να υπογράψει μαζί της την σειρά ρούχων και νεανικών καλλυντικών.

Κάρολ, Κέιτ, και Πίπα Μίντλετον: Η Κάρολ Μίντλετον, «πεθερά» του πρίγκιπα Ουίλιαμ, έχει ουκ ολίγες φορές επαινεθεί από τα ΜΜΕ για τις ενδυματολογικές της επιλογές, ενώ δεν παραλείπουν να επαναλαμβάνουν ότι αντιγράφει τις κόρες της και εκείνες με τη σειρά τους, αντιγράφουν τη μαμά!