Μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και δυο περίπου χρόνια από το Μιχάλη Χατζηγιάννη, η σχέση της όμως αυτή την… καταδιώκει! Όπου σταθεί και όπου βρεθεί η Δέσποινα Ολυμπίου απαντά στις ερωτήσεις που αφορούν τη νέα ζωή του πρώην της στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια.

«Εγώ δεν θα ήθελα να βγάλω τα προσωπικά μου στη φόρα. Δεν μου αρέσει η έκθεση», είπε στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» η τραγουδίστρια για την υπερέκθεση της σχέσης Χατζηγιάννη- Μακρυπούλια, συμπληρώνοντας ότι «είναι ευτυχισμένοι δηλώνοντας τον έρωτά τους».

Ακόμη αποκάλυψε ότι αντίθετα με ώρα, τότε που ήταν ζευγάρι εκείνη με τον τραγουδιστή δεν είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν. «Αυτός ο χωρισμός ήταν δική μου επιθυμία. Είναι φυσιολογικό κάποιοι άνθρωποι να μην τα βρίσκουν και σε κάποια στιγμή να χωρίζουν. Η ζωή συνεχίζεται και ο καθένας τραβά τον δρόμου του», είπε για το τέλος στη σχέση τους, ενώ χαρακτήρισε τη Ζέτα«χαρά Θεού».

Τέλος, τόνισε ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αν και δεν πρόκειται να βγουν και για καφέ κιόλας!