Η Αναστασία Γιάμαλη μίλησε για πρώτη φορά μετά την γνωστοποίηση της μεταγραφής της από το Kontra στο Mega, ενώ δεν διέψευσε, μα ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελα να έχει πρόταση από το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά όσα είπε

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Ξεκινάει κάτι μεγάλο και δύσκολο για μένα. Νομίζω ότι πήγε καλά όλο το προηγούμενο διάστημα μετά από 6 χρόνια στο ΚΟΝΤΡΑ, εύχομαι να πάει καλά και στο MEGA. Έχω κάθε μέρα άγχος, χαίρομαι όμως γιατί είναι δημιουργικό άγχος», είπε αρχικά η Αναστασία Γιάμαλη.

«Προσπαθώ να δω τι θα κάνουμε, ώστε και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτό που θα κάνουμε. Με πιο μεγάλα ψάρια, πιο δύσκολους όρους αλλά και περισσότερα εργαλεία», σημείωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

«Δεν έχω εικόνα, δεν μπορώ να σας απαντήσω ακόμα για τη ζώνη. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να ανταγωνιστεί ή να αντιγράψει τον Νίκο Ευαγγελάτο. Δεν είναι ο σκοπός μου να αντιγράψω κανέναν. Εγώ ξέρω να κάνω πολιτική και κοινωνία και αυτό φαντάζομαι ότι θα κληθώ να κάνω και στο MEGA», απαντά η Αναστασία Γιάμαλη σε σχετική ερώτηση που της τέθηκε από τους ρεπόρτερς.