Για την «κόντρα» με τον Χρήστο Δάντη μίλησε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη και ερωτηθείς για το τι έχει συμβεί με τον Δάντη, τόνισε ότι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα μαζί, ούτε αναφέρθηκε ποτέ στο όνομά του.

Από τι ξεκίνησε όλη αυτή η κόντρα;

«Νομίζω ότι τον πείραξε ένα σχόλιο που έκανα για το «Survivor», γιατί σχολιάζω το συγκεκριμένο reality, και είπα ότι η Ασηµίνα, µε την οποία συνδέεται αυτόν τον καιρό, έκανε κουτσοµπολιό. ∆εν έχω πει κάτι άσχημο για τον ίδιο, δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Έδειξε ξεκάθαρα κακία και απέδειξε ότι, αν δεν ταιριάζανε µε την Ασηµίνα, δεν θα συµπεθεριάζανε. Αυτή τη στιγμή, η Ασηµίνα είναι µια επαγγελματίας παίκτρια reality και μάλιστα η πιο αντιπαθητική που έχει περάσει από όλα τα reality µε την εικόνα που έχει δείξει. Για αυτό ο σύντροφός της, Χρήστος ∆άντης, έκανε αυτό το σχόλιο.»

Τι θεωρείς ότι έχει γίνει;

«Έχει χάσει παντελώς ο Χρήστος ∆άντης όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια µε αυτό το σχόλιο. Ο κόσµος ξέρει και κρίνει. ∆εν είναι χαζός, τον έβαλε στη θέση του.»

Αν σου ζητούσε συγγνώµη;

«∆εν δέχοµαι καµία συγγνώμη. Θα αισθανθώ και άσχηµα για λογαριασμό του. ∆εν υπάρχει λόγος. Κάθε άνθρωπος ξέρει την αξία του. Του εύχοµαι να είναι καλά και µε την Ασηµίνα. Εξάλλου, εγώ ποτέ δεν σχολίασα τη διαφορά ηλικίας, όπως τον «κράζουν». ∆εν το θεωρώ λόγο για να το σχολιάσω. Πάντα µιλάω µε τα καλύτερα για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου. Σχολίασα τον τρόπο που µίλησε η Ασηµίνα για ένα θέµα που δεν την αφορά, τον δεσµό του Αρη και µε την Αντωνά. Τόνισα ότι χώρισαν και δεν πρέπει να ανακατεύονται, όπως έκανε η Ασηµίνα… Αυτός τρελάθηκε! Για να τελειώνουµε: Στο «Just the 2 of us» είχα πάει τελικό. Μήπως ήµουν και τότε «φάλτσος»; Έχω σκεφτεί να το κάνω τραγούδι: «Μήπως είµαι φάλτσος;», τόνισε, μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών.