Ο Θοδωρής Μαραντίνης προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη, μετά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει σε αυτή. Το διαζύγιο, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και η κρίση που έφερε στη ζωή των καλλιτεχνών ο Covid.

«Η περίοδος των εντάσεων δεν έχει να κάνει μόνο με το διαζύγιο αλλά και με το θέμα υγείας που είχα περάσει, είχε να κάνει με την οικονομική αστάθεια και τις αλλαγές πολλές που δημιούργησε ο κορονοϊός στον χώρο μας. Όλα αυτά μαζί ήταν μια περίοδος σοκ για μένα. Παράλληλα με μια αλλαγή στη ζωή μου που αφορά διαζύγιο. Άρα μόνος σου και με τα παιδιά μια άλλη συνθήκη, μια νέα αρχή», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Οπότε μου ήρθαν μαζεμένες όλες αυτές οι νέες συνθήκες στη ζωή μου και με προβλημάτισαν. Προσπαθώ να τις βάλω σε μια σειρά. Οπότε σιγά σιγά και το θέμα υγείας και το επαγγελματικό κομμάτι, που αρχίζει να παίρνει μια σειρά πάλι και μια καλύτερη κατεύθυνση. Τελειώνει αυτή η περίοδος και αρχίζει η πιο υγιής».

«Μαθαίνουμε σίγουρα κάτι από όλα όσα περνάμε. Εγώ έχω μάθει ότι είναι καλό να βάζεις όρια γιατί είχα ένα θέμα στην οριοθέτηση. Είναι καλό να υποστηρίζεις αυτά που πιστεύεις και είναι καλό να ισορροπείς τον εγωισμό σου με το καλό του συνόλου, είτε αυτό λέγεται οικογένεια είτε μπάντα είτε οτιδήποτε άλλο».