Για την κολεξιόν Cucculelli Shaheen’s για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024, οι συνιδρυτές και διευθυντές δημιουργικού Anna Rose Shaheen και Anthony Cucculelli αποκάλυψαν το όραμά τους που συνδέεται με τις ρίζες της του brand που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη, το 2016 και τη συναρπαστική τοιχογραφία στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου τελικά πραγματοποιήθηκε η επίδειξη κατά τη δεύτερη ημέρα του επίσημου προγράμματος της Εβδομάδας Μόδας.

Ερευνήσαμε τον χώρο πριν από σχεδόν ένα χρόνο. Εμπνευστήκαμε πραγματικά από το αστρολογικό μωσαϊκό δάπεδο στο δικαστικό μέγαρο, καθώς η κουλτούρα του brand μας έχει αγκαλιάσει τόσο τον αστερισμό όσο και τον γαλαξία από την αρχή. Έτσι, σκεφτήκαμε ότι αυτό ήταν ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουμε, σχεδόν σαν ένας πλήρης κύκλος που επιστρέφει στην πρώτη μας συλλογή με θέμα τους γαλαξίες. Είχαμε ακόμη και το μοντέλο μας από την πρώτη μας συλλογή στην πασαρέλα, είπε στο numeromag η Anna Rose Shaheen μετά την επίδειξη μόδας.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο τίτλος που επιλέχθηκε για την κολεξιόν είναι “Veritas”» (που πήρε το όνομά της από τη θεά της αλήθειας στη ρωμαϊκή μυθολογία). Πρώτον, είναι μια μόνιμη υπενθύμιση την οποία ο Anthony έχει κάνει τατουάζ στο χέρι του και δεύτερον… “Ποιο καλύτερο μέρος για να διοργανώσεις μια επίδειξη μόδας που ονομάζεται «Veritas» από το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης;”» σημείωσε.

Το brand ιδρύθηκε το 2016 από το σχεδιαστικό δίδυμο και ζευγάρι Anthony Cucculelli και Anna Rose Shaheen και είναι γνωστό για τις περίπλοκες χάντρες, τα πλούσια κεντήματα, τις αβίαστες σιλουέτες και τις ανατρεπτικές γραμμές του.

Η νέα συλλογή εμπνευσμένη από τον χώρο και το συγκρότημα «The Night Beats» είναι ένας συνδυασμός δύναμης και ρομαντισμού σε χρωματική παλέτα που πηγαίνει από βαθύ γαλάζιο, ασημί και παγωμένες αποχρώσεις του μπλε έως μαργαριτάρι, πούδρα, σαμπάνια, ροζ, χρυσό, πράσινο και μαύρο, και υφάσματα όπως μάλλινα και μεταξωτά σμόκιν, σκληρό τούλι, μεταξωτό μουαρέ, μεταξωτή ζωρζέτα, σύμφωνα με τη Daily Mail.