Για τη μητέρα του, Μαρία Μπακοδήμου, μίλησε ο γιος της, Άρης Αργυρόπουλος, σε συνέντευξή του. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος γελώντας, έχει πει ότι δεν θέλει η μαμά του να μιλάει για αυτόν δημόσια, ενώ την έχει απειλήσει πως αν το κάνει, θα της στείλει εξώδικο.

«Έχω πει ότι δεν μ’ αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για μένα και τον Νικήτα και άμα ξαναγίνει, απλά θα την πάμε δικαστικά, εξώδικο, εξώδικο! Δε με ενοχλεί… πλάκα κάνουμε» είπε στην κάμερα της εκπομπής του «Mega Καλημέρα» με χιουμοριστική διάθεση.

«Εγώ τους γονείς μου τους βλέπω σαν γονείς μου, όχι σαν πρόσωπα δημοσιότητας και χαίρομαι για το ποιοι είναι οι γονείς μου. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένειά μου, αλλά ούτε το ‘χω βρει μπροστά μου το γεγονός ότι η μαμά μου, είπε ο μπαμπάς μου, είναι στην τηλεόραση. Ούτε, ας πούμε, με έχει δυσκολέψει ούτε με έχει βοηθήσει. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει (λόγω της δημοσιότητας της μητέρας μου) είναι να πάω στα μπουζούκια και να μη βρίσκω τραπέζι, να της πω: “Μαμά, ξέρεις κάποιον; Βοήθα με!”· και το’χω κάνει πιο μικρός», δήλωσε.

Αναφερόμενος στον αδερφό του, Νικήτα, είπε: «Η σχέση με τον αδερφό μου είναι τρομερή. Έχουν μεγαλώσει κοινές παρέες. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, βγαίνουμε και λέμε τα προσωπικά μας. Πιο μικροί τσακωνόμασταν συνέχεια και παίζαμε ξύλο», ενώ για τον ετεροθαλή αδελφό του από την πλευρά του πατέρα του σχολίασε: «Είναι πάρα πολύ ωραία η σχέση μας. Μ’ αρέσει που εγώ και ο Νικήτας είμαστε τα μεγάλα του αδέρφια και όποτε χρειάζεται βοήθεια ή την καθοδήγησή μας παίρνει τηλέφωνο».

Κλείνοντας, ο Άρης Αργυρόπουλος απάντησε στο εάν λέει στη μητέρα του τα προσωπικά του, λέγοντας: «Δεν μιλάμε για αυτά. Θα με ρωτήσει και φυσικά θα πάρει την ίδια απάντηση όλες αυτές τις φορές. Αν πάρει κάποια άλλη απάντηση και προσπαθήσει να κάνει κουβέντα, θα τη σταματήσω, γιατί δε μ’ αρέσει να τα συζητάω, ούτε με τη μαμά ούτε με τον μπαμπά. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος».