Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην Παραλία της ΕΡΤ, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ΕΡΤ Backstage το απόγευμα του Σαββάου. Ο έμπειρος ηθοποιός παραδέχθηκε, μάλιστα, πως… απολαμβάνει να τον βρίζουν στα social media για τον ρόλο του!

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης εκμυστηρεύτηκε πως «όλες οι στιγμές με τον Γιώργο Νινιό στα γυρίσματα είναι ένα backstage. Δεν μπορείς να ξέρεις τι και πως. Με τον Γιώργο έχουμε το εξής καλό, όταν βρισκόμαστε για να κάνουμε μια πρόβα ή μια σκηνή. Επειδή έχει φτιάξει αυτόν τον χαρακτήρα έτσι όπως τον έχει φτιάξει, αυτό που συμβαίνει και είναι πάρα πολύ ωραίο είναι πως οι πάσες του βρίσκουν πάντα έναν καλό συμπαίκτη γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πάντα μου αρέσει να ακούω».

«Στα γυρίσματα πέφτει πολύ γέλιο γιατί είμαστε όλοι, λίγο ή πολύ, καραγκιόζηδες. Με τον Διονύση Αρχοντάκη δεν ξέρω αν έχω κοινά στοιχεία. Είναι μιας άλλης εποχής και κοπής άνθρωπος που και γω έχω κάποια τέτοια στοιχεία, όπως μια ευγένεια, αλλά δεν έχω ούτε την σκληράδα που έχει ούτε και την αποφασιστικότητα που έχει για να πετύχει τον σκοπό του».

«Όλα τα κάνω στα social media! Και διαβάζω τα σχόλια και ποστάρω και τα λοιπά, σε ένα μέτρο βέβαια. Δηλαδή μπαίνω στο Twitter και βλέπω τι γράφουν και χαίρομαι πάρα πολύ στα social media, ειδικά στο Τwitter, όταν με βρίζουν σαν ρόλο. Σαν Αρχοντάκης έχω φάει πολύ βρίσιμο, μετά έχω φάει πολύ αγάπη ξαφνικά όταν έχασα την γυναίκα μου, μετά πάλι βρίσιμο. Βλέπω τον κόσμο και μ’ αρέσει αυτό, αλλά γελάω κιόλας για το πως ξαφνικά το παίρνει πολύ προσωπικό αυτό που συμβαίνει. Όταν βλέπω να βρίζουν τον Αρχοντάκη, κάνω like» πρόσθεσε, ακόμα, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στην κάμερα της εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης.