Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τις πρόσφατες ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, που προκάλεσαν αντιδράσεις, μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Ριζόπουλο και στο Κοσμοράδιο 95,1.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Ρόκκος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Διαφωνώ ριζικά αν και τον ξέρω τόσα χρόνια από τη νύχτα τον Αχιλλέα. Διαφωνώ ριζικά με τον τρόπο. Χάνεις το δίκιο σου έτσι. Ειδικά με τον Αλκίνοο (σ.σ. Ιωαννίδη) ήταν τραγικό. Αν και δεν ήμουν φαν του Κασσελάκη, δεν το αντιμετωπίζεις έτσι σεξιστικά και ομοφοβικά».

«Είναι πολύ υγιές να έχει ο καθένας μια άποψη και να την εκφράζει και αν υποστεί και τις συνέπειες. Με αυτό που έκανε, ο Αχιλλέας δεν έχει υποστεί καμία συνέπεια και έχει ξαναβγεί δήμαρχος με μεγάλο ποσοστό. Οπότε συμφωνεί η τοπική κοινωνία, εγώ όμως όχι, γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος. Αν και διαφωνώ ριζικά με τον κ. Κασσελάκη. Μάλλον δε διαφωνώ με τον Κασσελάκη, διαφωνώ με τον κόσμο και την κυρία που πάει να ψηφίσει. Τη ρωτάνε τι θα ψηφίσει και λέει: “δεν θυμάμαι το όνομα του, αυτό το ομορφόπαιδο”. Διαφωνώ με αυτήν την κοινωνία. Πού πας, καλή μου κυρία, να ψηφίσεις αυτό το ομορφόπαιδο, που δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Δηλαδή το ομορφόπαιδο θα ψηφίσεις;» αναρωτήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ποια είναι η πολιτική βούληση; Δηλαδή πας να ψηφίσεις το ομορφόπαιδο! Και χαίρομαι καμιά φορά, γιατί με τον Τσίπρα ανακαλύψαμε ότι δε γίνεται διαπραγμάτευση στο χρέος μας και με τον Κασσελάκη ανακαλύψαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φούσκα. Διαλύθηκε σε χρόνο dt! Όταν βλέπω τον Κασσελάκη να μιλάει για αριστερά, θέλω μετά να βάλω Σεφερλή και μετά δεν ξέρω και ‘γω τι» υπογράμμισε στη συνέχεια ο Στέλιος Ρόκκος.