Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Πάολα, με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων στο πλάι του Νίκου Μακρόπουλου. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το εάν θα παραστεί στην τελετή για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο, ενώ εξέφρασε την άποψή της και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Γενικά είμαι πολύ ήσυχο πλάσμα. Δεν κάνω τέτοια πράγματα εγώ, δεν με βλέπετε παντού. Είμαι στη δουλειά μου και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει», ξεκαθάρισε αρχικά η Πάολα.

«Ο Αχιλλέας Μπέος είναι φίλος μου. Θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του», τόνισε στη συνέχεια η τραγουδίστρια, ενώ σε ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη απάντησε:

«Ο ξενομπάτης που ήρθε στην Ελλάδα, σε μία χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, ήθη, έθιμα και αρχές να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι κατηγορηματικά αρνητική απέναντί του, ειδικά όσον αφορά στο θέμα των παιδιών» και πρόσθεσε:

«Αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή τους; Για όνομα του Θεού. Κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν και το λέω με την καρδιά μου. Αλλά με τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουμε με τις ψυχές, ούτε με το μυαλό τους», επισήμανε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Ο Σφακιανάκης πρέπει να επιστρέψει στις πίστες – Μόνο εγώ κι εκείνος ξέρουμε τι έγινε»

Η τραγουδίστρια μίλησε τώρα στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και την Παρασκευή λίγο πριν την πρεμιέρα της.

Η Πάολα ρωτήθηκε για το να θα σκεφτόταν να δοκιμάσει και κάτι άλλο εκτός από το τραγούδι, όπως για παράδειγμα την υποκριτική κι εκείνη ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι πάρα πολύ καλή στη μουσική; Τι δουλειά έχω εγώ με το άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις, αν κάνω ένα πέρασμα για πλάκα όμως, όχι να είμαι ηθοποιός, για όνομα του Θεού. Είμαι τραγουδίστρια, είμαι παιδί της μουσικής, η μάνα μου, εκτός από τη βιολογική, είναι η μουσική».

Για το αν είχε τηλεοπτικές προτάσεις, είτε για παρουσίαση, είτε για κριτική επιτροπή, απάντησε: «Ναι, αλλά γέλασα, δεν το αρνήθηκα. Μου έχει γίνει πρόταση για παρουσίαση», κοιτάζοντας το μικρόφωνο του Mega με νόημα.

Για τη Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, τόνισε: «Η ΕΡΤ διάλεξε την καλύτερη. Είναι φιλαράκι μου, είναι ταλαντούχο πλάσμα, είναι νεράιδα, είναι μουσικός και καλή της επιτυχία. Δεν θα πήγαινα στη Eurovision δεν το βλέπω καν».

Για τα αρνητικά σχόλια στις στιλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή, απάντησε: «Η Δέσποινα Βανδή έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ποια είναι. Ένα φορεματάκι είναι στο φινάλε, θα κρίνουμε τη Δέσποινα Βανδή με τέτοια πορεία από ένα φόρεμα; Εντάξει αν το φορέσει η μαμά μου σίγουρα θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για τη Δέσποινα Βανδή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία η Δέσποινα Βανδή και κανένας καλλιτέχνης».

Για τον Νότη Σφακιανάκη και το ενδεχόμενο της επιστροφής του: «Πρέπει να επιστρέψει στις πίστες. Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ο Νότης Σφακιανάκης και τέλος. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Κανείς δεν ξέρει και δεν ήταν κανείς εκεί και ο καθένας έγραψε ό, τι ήθελε, μόνο εγώ και ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε γι’ αυτό… Γι’ αυτόν τον λόγο θα ξανασυνεργαζόμουν. Ήταν μια κακή στιγμή».