Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης. Ο ηθοποιός του Magic Mike, 43 ετών, και η ηθοποιός του Batman, 34 ετών, βγαίνουν εδώ και δύο χρόνια, αφού φέρεται να συνεργάζονταν σε μια ταινία.

Το Σάββατο η Κράβιτζ φέρεται να εθεάθη έξω φορώντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, καθώς το ζευγάρι παρευρέθηκε στο πάρτι της Κένταλ Τζένερ για το Halloween. Πηγές επιβεβαίωσαν στα αμερικανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ότι το ζευγάρι παντρεύεται, σύμφωνα με το BBC.

Μιλώντας σε συνέντευξη στο GQ τον περασμένο Νοέμβριο, η Κράβιτζ αναφέρθηκε στον Τέιτουμ, περιγράφοντάς τον ως «υπέροχο άνθρωπο».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε αφού η ίδια επέλεξε τον Τέιτουμ ενώ έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνοθεσία του θρίλερ Pussy Island. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τον περιέγραψε ως «προστάτη» της και «πραγματικά υπέροχο και γλυκό».

Πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο μαζί, είναι μια καλή δοκιμασία. Και βγήκαμε ακόμα πιο δυνατοί».

Μιλώντας πέρυσι, ο Τέιτουμ την περιέγραψε σε ένα άρθρο του Variety για τα γυρίσματα της ταινίας ως «τελειομανής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η Κράβιτζ, επίσης τραγουδίστρια, είναι κόρη του θρύλου της ροκ Λένι Κράβιτζ και της ηθοποιού του Cosby Show, Lisa Bonet. Χώρισε από τον σύζυγό της Karl Glusman μετά από δύο χρόνια το 2019.

Ο Τέιτουμ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Step Up, Jenna Dewan, για δέκα χρόνια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί μαζί.

Έβγαινε με την τραγουδίστρια Jessie J, πριν ξεκινήσει τη σχέση του με την Κράβιτζ.