Παρόλο που είναι χειμώνας όλοι θέλουμε να διατηρήσουμε το σωματικό μας βάρος σταθερό ή ακόμα και να το ελαττώσουμε. Πολλοί είναι οι τρόποι που μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό… τους οποίους ενισχύουμε με το μοναδικό ρόφημα… Bever Πράσινο Τσάι, το οποίο προσφέρεται σε μορφή ταμπλέτας και μπορεί να καταναλωθεί ζεστό ή κρύο, με χαρακτηριστικό του την ιδιαίτερη γεύση και τα μοναδικά του αποτελέσματα. Ιδανικό για όλους, ακόμα και για αυτούς που θέλουν μόνο να απολαύσουν ένα ρόφημα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Ποια είναι όμως η δράση από το πράσινο τσάι;

Το πράσινο τσάι, ενεργοποιεί μηχανισμούς που κάνουν το μεταβολισμό μας να λειτουργεί καλύτερα, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγαλύτερη καύση από θερμίδες, συνδράμοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση του σωματικού βάρους, ενώ έχει δείξει ότι είναι ένα φυσικό συστατικό που μπορεί να μας βοηθήσει και στη μείωση της «κακής» χοληστερόλης. Συνδράμει στη διάσπαση του λίπους, καθώς οι κατεχίνες που περιέχει ενεργοποιούν την καύση του, και ιδιαίτερα αυτό που βρίσκεται στην περιοχή της κοιλιάς, με αποτέλεσμα την αύξηση της απώλειας βάρους. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι κατεχίνες που βρίσκονται στο πράσινο τσάι είναι σε αυξημένη ποσότητα, αφού η μη αυξημένη επεξεργασία του κατά τη διάρκεια της παραγωγής του τις αφήνουν χωρίς να καταστραφούν σε αυτό. Παράλληλα, μία ακόμα βασική ιδιότητα που μας προσφέρει το πράσινο τσάι είναι η αντιοξειδωτική του ικανότητα. Με απλά λόγια βοηθάει τον οργανισμό μας να «διώξει» τις τοξίνες και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Το πράσινο τσάι όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι πλούσιο σε κατεχίνες, οι οποίες επιταχύνουν τη λειτουργία του συκωτιού και την παραγωγή αποτοξινωτικών ενζύμων. Ενώ, να αναφερθεί ότι το πράσινο τσάι πολλές φορές έχει χαρακτηριστεί και ως ένα συστατικό που σχετίζεται με την καλύτερη την λειτουργία της πέψης, κάνοντάς την να είναι πιο αποτελεσματική με την απομάκρυνση των αποβλήτων από την περιοχή του εντέρου.  Αυτό βοηθά να απελευθερωθεί το σώμα από τα τοξικά στοιχεία και άλλες τοξίνες που προέρχονται από το περιβάλλον. Καθώς το σώμα αποτοξινώνεται, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι σε καλύτερη θέση να λειτουργεί καλύτερα, και διαθέτει καλύτερη αντιμετώπιση στους εισβολείς, με τη μορφή των ξένων βακτηρίων και ιών. Ζητήστε το Bever Πράσινο Τσάι σε όλα τα φαρμακεία. Πληροφορίες στο 211 01 23 575 και στην ιστοσελίδα www.bever.gr. bever

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.