Η Upbility είναι αφοσιωμένη στην προώθηση ενός κόσμου όπου η διαφορετικότητα όχι μόνο αγκαλιάζεται αλλά και εξυμνείται. Αντιμετωπίζουμε τις μαθησιακές προκλήσεις με συμπόνια και προηγμένες λύσεις, σηματοδοτώντας τη θέση μας ως φάρος καινοτομίας και δέσμευσης στις εκπαιδευτικές εκδόσεις. H Upbility, μια ανεξάρτητη εκδοτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2016, προσπαθεί με πάθος να ενδυναμώσει άτομα με διαφορετικές ικανότητες ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Συγχωνεύοντας την ενσυναίσθηση με την τεχνογνωσία, η Upbility ξεπερνά το πεδίο των επιχειρήσεων, εξελισσόμενη σε μια δύναμη για μια πιο περιεκτική, κατανοητή παγκόσμια κοινότητα.

Ο βασικός μας σκοπός

Η κατευθυντήρια αρχή μας, “Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας”, αντικατοπτρίζει την πεποίθησή μας ότι όλοι αξίζουν πρόσβαση στην εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη, ανεξάρτητα από τις ικανότητές τους. Στόχος μας είναι να σφυρηλατήσουμε έναν κόσμο όπου η διαφορετικότητα εξυμνείται και τα μαθησιακά εμπόδια αντιμετωπίζονται με διορατικές, καινοτόμες λύσεις.

Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό

Η Upbility προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και υλικών σε διάφορους τομείς:

Εκπαιδευτικά και διδακτικά εργαλεία: Επανάσταση στις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας με ελκυστικά, αποτελεσματικά εργαλεία.

Πηγές ειδικής εκπαίδευσης: Προσαρμοσμένο υλικό για όσους χρειάζονται ειδική εκπαίδευση, εξασφαλίζοντας μαθησιακές διαδρομές χωρίς αποκλεισμούς.

Υλικά ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας: Εστιάζοντας στο ρόλο της ψυχικής υγείας στην εκπαίδευση, προσφέρουμε πόρους για γνωστική και συναισθηματική ανάπτυξη.

Εργαλεία λογοθεραπείας: Ενίσχυση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων με εξειδικευμένους πόρους.

Υλικό εργοθεραπείας: Ενίσχυση της ανεξαρτησίας στην καθημερινή ζωή μέσω των στοχευμένων υλικών μας.

Οδηγοί υγείας και ευεξίας: Προώθηση της ολιστικής υγείας, ζωτικής σημασίας για τη μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη.

Καινοτόμες σειρές: Σχολικά Βοηθήματα

Αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες, η Upbility παρουσιάζει τη σειρά σχολικών βοηθημάτων, που περιλαμβάνει:

Υλικά κατάλληλα για κάθε τάξη: Καλά οργανωμένο περιεχόμενο για διαφορετικά εκπαιδευτικά στάδια.

Οπτικά βοηθήματα: Απλοποίηση πολύπλοκων ιδεών με διαισθητικά οπτικά μέσα.

Διαδραστικές δραστηριότητες: Κάνοντας τη μάθηση ευχάριστη και αποτελεσματική.

Εργαλεία καθοδηγούμενης μάθησης: Ερωτήσεις και ασκήσεις για την ενίσχυση της κριτικής σκέψης και της κατανόησης.

Δίκτυα συνεργασίας

Εκτιμούμε τις συνεργασίες μας με διάφορους εκπαιδευτικούς επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων θεραπευτών, εκπαιδευτικών, τμημάτων και γονέων. Αυτές οι συνεργασίες διασφαλίζουν ότι το υλικό μας είναι σχετικό, αποτελεσματικό και ποικιλόμορφο.

Δέσμευση στο περιβάλλον

Η συμμαχία μας με την Ecologi αποδεικνύει την περιβαλλοντική μας ευθύνη. Συμμετέχουμε στην αντιστάθμιση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και επενδύουμε σε βιώσιμες πρακτικές, φυτεύοντας ένα δέντρο για κάθε παραγγελία στο πλαίσιο των οικολογικών μας προσπαθειών.

Ενδυνάμωση της κοινότητας

Προσκαλούμε επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και γονείς στα σεμινάρια και τα εργαστήριά μας, καλύπτοντας θέματα από στρατηγικές ειδικής αγωγής έως τη διαχείριση της συμπεριφοράς. Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ως στόχο να εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες.

Εντάξου στην αποστολή μας

Λάβετε μέρος στο ταξίδι της Upbility για τη μεταμόρφωση του εκπαιδευτικού τοπίου. Ανακαλύψτε τις εκδόσεις μας, συνδεθείτε με την κοινότητά μας μέσω ειδήσεων, άρθρων και podcasts και ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η υποστήριξή σας είναι ζωτικής σημασίας για την υλοποίηση του οράματός μας για έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς και με σεβασμό.