Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Καβάλα δέχτηκε ομοφοβική επίθεση επειδή ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος. Ο κ. Γιάννης Σάρρος απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε, μέσα από τα social media. Ο ίδιος πολλές φορές στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί και δημόσια το παιδί του, ενώ δείχνει την στήριξή του προς τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Κάποιες φορές σκέφτομαι τον εαυτό μου στο παρελθόν, τον τρόπο σκέψης, τις αντιδράσεις μου βλέποντας εκείνο το άλλο… το «διαφορετικό», σκέφτομαι την λάθος αντίδρασή μου απέναντι στον ΓΙΟ ΜΟΥ το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, εδώ και χρόνια είμαι και θα είμαι ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ» είχε δηλώσει αρχές Ιουνίου σε ανάρτησή του.

Ο γιος του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου έκανε και αυτός με τη σειρά του μία ανάρτηση στο «X» ( πρώην Twitter) σημειώνοντας πως «στην Καβάλα, κάνουν πόλεμο στον πατέρα μου επειδή έχει γιο αδερφή. Ο πατέρας μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αυτό που έχουν να πουν για να τον θίξουν, είναι ότι έχει έναν παιδί που είναι στα ροζ. Πληροφορίες βέβαια λένε ότι είναι πληρωμένα τρολλ».