Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, καθώς φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στον 54χρονο Ευάγγελο Μπουρνάζη και τον 15χρονο γιο του που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του 54χρονου αστυνομικού, φίλοι και συμμαθητές του ανήλικου, όλοι τους με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι λένε αυτήν την ώρα το τελευταίο αντίο στους αγαπημένους τους, μη μπορώντας να πιστέψουν την οικογενειακή τραγωδία, όπως μεταδίδει το thestival.gr.

Ο 54χρονος ήταν αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη για πολλά χρόνια και έφυγε από το σώμα πριν από περίπου ένα χρόνο προκειμένου να αφοσιωθεί στην ανατροφή του εφήβου. Επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα. Ο 54χρονος είχε καημό να δει την εγγονή του, την τριών μηνών κορούλα του μεγάλου του γιου. Στον γυρισμό έκλεισε κουκέτα μαζί με το 15χρονο γιο του. Τα τρία του παιδιά ήταν όλη του η περιουσία. Πριν από δύο χρόνια έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο.

Ο Δημήτρης Μπουρνάζης πήγε στη Λάρισα για να αναγνωρίσει τις σορούς του πατέρα του και του αδερφού του. Με φωνή που έτρεμε και με το βλέμμα πλημμυρισμένο από οργή ζήτησε μόνο ένα πράγμα: να γίνει κάτι για να μην πεθάνει άλλος.