Ο θάνατος του 20χρονου Τάσου Ξεκουκουλωτάκη στο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κρήτη έχει συγκλονίσει, με την οικογένειά του και τους φίλους του νεαρού να θρηνούν.

Ο Τάσος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων, ενώ ήταν και αθλητής του χάντπολ.

Ο πατέρα του, πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος, με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media είπε το, τόσο πρόωρο, αντίο στον γιο του.

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου. Καλό παράδεισο. Χριστός Ανέστη», έγραψε στο Facebook.

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΓΙΕ ΜΟΥ!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

Posted by Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Ξεκουκουλωτάκης on Sunday, February 19, 2023

Σοκαριστικές οι εικόνες από το δυστύχημα

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Χανιά, με αποτέλεσμα ένας 20χρονος να χάσει ξαφνικά τη ζωή του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του neakriti.gr, το όχημα έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, ενώ υπενθυμίζεται ότι χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άτυχου νέου από το αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 20χρονος Τάσος απεγκλωβίστηκε νεκρός τη νύχτα από το όχημά του ύστερα από τροχαίο στο οποίο σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες. Σημειώνεται, ότι ο Τάσος υπηρετούσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα.

Ο 20χρονος προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όπου και εξέπνευσε. Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησε η Πυροσβεστική η οποία ολοκλήρωσε το έργο της στις περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα.