Απίστευτα τα όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (9/12) στο Κεφαλάρι, όταν δύο μεγαλόσωμοι σκύλοι (σ.σ. ένα Ντόγκο Αρτζεντίνο κι ένα αδέσποτο) πλησίασαν μία γυναίκα η οποία ήταν στον δρόμο με το σκυλάκι της (σ.σ. ένα μικροσκοπικό κοκόνι).

Το Ντόγκο Αρτζεντίνο, στη θέα του μικρού σκυλιού, αγρίεψε και του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να το κατασπαράξει, μπροστά στα μάτια της ιδιοκτήτριας του. Έντρομη η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ένας υπάλληλος security κινητοποιήθηκε προσπαθώντας να σταματήσει το μεγαλόσωμο σκυλί, χωρίς επιτυχία. Μάλιστα δέχθηκε και αυτός επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία στον δρόμο με το αυτοκίνητό του ένας επιχειρηματίας από την περιοχή ο οποίος οπλοφορούσε. Ο άνδρας κατέβηκε να σώσει το άτυχο ζώο, τη γυναίκα και τον υπάλληλο security, αλλά το Ντόγκο Αρτζεντίνο του επιτέθηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να τραβήξει το πιστόλι, να πυροβολήσει τον σκύλο και να τον σκοτώσει.

Αμέσως μετά ο άνδρας που πυροβόλησε τον σκύλο, εγκατέλειψε το σημείο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι γνωστά τα στοιχεία του στην ΕΛ.ΑΣ.