Μετά τη σοβαρή καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά μια καφετέρια στη Νέα Σμύρνη, η οποία φέρεται να έδιωξε έναν ηλικιωμένο που έκατσε στο κατάστημα, γιατί δεν ταίριαζε με τη «πολιτική του μαγαζιού», ο ιδιοκτήτης επιχειρεί τώρα να κάνει ρελάνς και να διοργανώσει στη καφετέρια πάρτι αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους!

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό, από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας πήρε τηλέφωνο στο A’ ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και προσφέρθηκε να διοργανώσει πάρτι με δικό του DJ στην καφετέρια αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους.

Στο άκουσμα της είδησης το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού σχολίασε ότι «γίνεται όλο και χειρότερο», ενώ όπως είπαν κανείς δεν δέχτηκε από το κατάστημα να μιλήσει στην εκπομπή για τον κοινωνικό ρατσισμό που υπέστησαν οι δύο ηλικιωμένοι.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεν είναι μόνο κατακριτέο αλλά και παράνομο, αφού υπάρχει δεδικασμένο από το 2006 για αντίστοιχο περιστατικό της Θεσσαλονίκης, όπου οι ιδιοκτήτες καταδικάστηκαν για προσβολή της προσωπικότητας και καταβλήθηκε αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Ο σάλο ςγια την καφετέρια, ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη όταν ένας ηλικιωμένος θέλησε να πιει έναν καφέ. Δυστυχώς όμως δεν έγινε «δεκτός» καθώς όπως του είπαν… «δεν ταίριαζε με την πολιτική του μαγαζιού».

Η γνωστοποίηση του περιστατικού μέσα από τα social media προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων με τους χρήστες του διαδικτύου να μιλούν για πρωτοφανή ηλικιακό ρατσισμό και ντροπιαστικές ενέργειες.