Στις 10 Σεπτεμβρίου στις 19:00, 24 B-Boys και B-Girls θα διαγωνιστούν στην Αγορά, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull BC One 2022, που θα γίνει στην Νέα Υόρκη.

Ο 12ος Πίθηκος με την βοήθεια του B-Boy Saspens θα αναλάβουν την παρουσίαση, ενώ κριτές θα είναι οι BC One All Stars Menno & Junior και το B-Girl San Andrea.

Το Pre-selection

Την ίδια ημέρα θα γίνει το Pres-election του διαγωνισμού όπου μπορείς να διεκδικήσεις μία από τις 4 θέσεις για B-Boys & 3 θέσεις για B-Girls. Αν πιστεύεις ότι έχεις ό,τι χρειάζεται, έλα στις 10 Σεπτεμβρίου στις 14:00, στον 3ο όροφο του πάρκινγκ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και δείξε μας τα moves σου!

B-Boy Junior Workshop

Στα πλαίσια του Red Bull BC One, στις 10 Σεπτεμβρίου, 18:00 ώρα Ελλάδας, στην Αγορά θα διοργανωθεί ένα workshop που θα αφορά άτομα με περιορισμένη κινητικότητα στο οποίο ο B-Boy Junior με όπλο την τρομερή μεταδοτικότητά του και την εμπειρία του, θα προσπαθήσει να τους μάθει τα πρώτα βήματα στο breakdance και να τους μεταδώσει την αγάπη του για τον χορό.

Όπως είχε δηλώσει και παλαιότερα ο ίδιος, «Πάντα προσπαθούσα να μετατρέψω την αναπηρία μου σε πλεονέκτημα. Το καλύτερο παράδειγμα είναι ο χορός. Όταν ήμουν μικρός, χόρευα με τα βίντεο κλιπ του Μάικλ Τζάκσον. Για να αντισταθμίσω τις κινήσεις που δεν μπορούσα να κάνω, βρήκα έναν δικό μου συνδυασμό γυμναστικής και πολεμικών τεχνών – κινήσεις που μπορούσα να κάνω στα χέρια μου».

B-Boy Menno Workshop

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18.30 (open doors) θα πραγματοποιηθεί ένα ανοιχτό προς το κοινό Workshop από τον B-Boy Menno στο Oddity Club.