Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/8) στην περιοχή της Ερέτριας στην Εύβοια. Από τη σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με βαν τραυματίστηκε ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eviathema.gr, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι στην περιοχή Πλακάκια, λίγο έξω, από την Ερέτρια συγκρούστηκαν τα δύο αυτοκίνητα. Το βαν κατευθυνόταν από την Ερέτρια προς τη Χαλκίδα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του σε στροφή και έπεσε πάνω στο φορτηγό το οποίο κατευθυνόταν στο αντίθετο ρεύμα προς την Ερέτρια.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας και επιχειρήσαν για πολλές ώρες ώστε ν’ απεγκλωβίσουν τον 35χρονο οδηγό του βαν που τραυματίστηκε σοβαρά. Επίσης στον τόπο που συνέβη το τροχαίο ατύχημα βρέθηκαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, περιπολικά του ΑΤ Ερετρίας καθώς και Εθελοντές της Ομάδας ΕΣΔΔΕ.

Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας κι από εκεί μεταφέρθηκε εκ νέου σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στο μεταξύ, μέχρι αργά το βράδυ γίνονταν προσπάθειες απομάκρυνσης του φορτηγού. Μάλιστα, η κυκλοφορία διεξαγόταν με τεράστια δυσκολία στην περιοχή καθώς σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα του οδικού δικτύου της περιοχής, αναφέρει η ίδια πηγή.

Για αρκετή ώρα άνδρες της ΠΥ Χαλκίδας προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον τραυματία ο οποίος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και έπειτα λόγω του σοβαρού της κατάστασης εσπευσμένα σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Χαλκίδας και οι εθελοντές της ομάδας ΕΣΔΔΕ προσπάθησαν να επαναφέρουν την κυκλοφορία στην κανονικότητα ενώ μέχρι αργά το βράδυ βρίσκονταν στο σημείο καθώς το φορτηγό ήταν δύσκολο να μετακινηθεί λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν, ενώ πολλή ώρα πήρε για να μεταφερθεί και το βαν.