Την πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας της Ευγενίας Κούτρα, σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην Πάτρα, άνοιξε η κάμερα της εκπομπής Live News. Στις εικόνες που κατέγραψε η εκπομπή, η πόρτα του διαμερίσματος φαίνεται να είναι παραβιασμένη, ενώ σύμφωνα με το Live News δεν έγινε από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, αλλά από κάποιον τρίτο.

Το διαμέρισμα είναι 100 τμ. και εντελώς άδειο από έπιπλα και οικοσυσκευές. Τα μόνα πράγματα που υπάρχουν είναι κάποια ξεχασμένα παιχνίδια των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. Ανάμεσά τους ένα ποδήλατο και μια σχολική τσάντα η οποία περιέχει ακόμη ζωγραφιές και σχολικά τετράδια τα οποία πιθανόν να ανήκαν στην 9χρονη Τζωρτζίνα για το θάνατο της οποίας κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Μέσα σε μια κούτα είναι τοποθετημένα άλλα παιχνίδια.

Ο Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, μιλώντας στην εκπομπή σημείωσε πως τα παιχνίδια ανήκουν στην οικογένεια Δασκαλάκη και ο χώρος που τοποθετήθηκαν χρησιμοποιούνταν ως αποθήκη από τον Μανο.

Το διαμέρισμα του από πάνω ορόφου στο οποίο διέμενε η σπιτονοικοκυρά, παραμένει κλειστό και αναμένεται να ανοίξει τη Δευτέρα. Στις σκάλες της πολυκατοικίας είναι προσαρτημένος ένας ειδικός μηχανισμός τον οποίο χρησιμοποιούσε η σπιτονοικοκυρά προκειμένου να μπορεί να ανεβοκατεβαίνει λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ η πόρτα κι αυτού του διαμερίσματος φαίνεται να είναι παραβιασμένη.