Οι θεράποντες ιατροί της Τζωρτζίνας μπορεί να έχουν περιγράψει την Ρούλα Πισπιρίγκου ως απαθή για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της, όμως η ίδια εμφανίζει αντίθετη εικόνα σε μηνύματα που έστειλε.

Συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσίασε τα μηνύματα που προέρχονται πριν από τον θάνατο της 9χρονης -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα– και φαίνεται η 33χρονη κατηγορούμενη να λέει, ότι θα κάνει τα πάντα για να ζήσει το παιδί της.

Έτσι, σε μήνυμα που στάλθηκε τον Ιούνιο του 2021, όταν η Τζωρτζίνα ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, η Ρούλα Πισπιρίγκου έγραφε το εξής:

«Και ό,τι περνάει από το χέρι θα το κάνουμε για να το έχει και ειλικρινά σας μιλάω ας ακούσω μια φορά να με λέει μαμά ξανά και δε θέλω τίποτα άλλο….»

Έπειτα, στο δεύτερο μήνυμα, αναφέρει το εξής:

«Προσεύχομαι κάθε μέρα να γυρίσει πίσω. Αυτό το παιδί ήταν και είναι τα πάντα για εμάς. Αποσωληνώθηκε γιατρέ μου, όλα καλά».

Επίσης, σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το Mega, η 33χρονη φέρεται να είχε παρακολουθήσει σεμινάρια εγκληματολογίας λίγες ημέρες πριν την σύλληψή της, αλλά και μετά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.