Οι αρχές εξετάζουν τρεις ζωγραφιές που άφησε η Τζωρτζίνα -ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα-, ώστε να χυθεί «φως» στο θάνατο της, για τον οποίο κατηγορείται η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η 18η ανακρίτρια διέταξε να οριστεί παιδοψυχολόγος, η οποία μέσα από τις ζωγραφιές θα εξετάσει τον ψυχικό κόσμο του παιδιού, τα αισθήματα που είχε για την μητέρα, τον πατέρα και τις δύο αδερφές της.

Παράλληλα, θα εξεταστεί και το κατά πόσο το παιδί ήθελε να πει κάτι αλλά δεν μπορούσε είτε από φόβο είτε λόγω της ηλικίας του. Μάλιστα, το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε πως η οικογένεια της 33χρονης ενδέχεται να ορίσει και εκείνη παιδοψυχολόγο προκειμένου να εξετάσει και εκείνη τις ζωγραφιές.

Οι τρεις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Όπως ανέφερε το δελτίο ειδήσεων του Star, στη πρώτη ζωγραφιά που φέρεται να εξετάζεται, η 9χρονη είχε γράψει: «Στη μαμά που πετάει, χρόνια πολλά, σε ευχαριστώ για όλα».

Έπειτα, στη δεύτερη ζωγραφιά η Τζωρτζίνα έχει σχεδιάσει τον εαυτό της και τις αδερφές της ως αγγέλους, ενώ έχει ζωγραφίσει ένα άτομο με μαύρο πρόσωπο και γράφει «για εσάς» με κόκκινα μεγάλα γράμματα.

Έπειτα, υπάρχει και μια τρίτη ζωγραφιά που δεν έχει δημοσιευτεί και φέρεται το παιδί να έχει γράψει οκτώ λέξεις, με τις οποίες περιγράφει την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του σε μια συγκεκριμένη στιγμή, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star.