Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε ότι η 33χρονη είναι τρομερά απογοητευμένη την στάση του Μάνου Δασκαλάκη, όμως δεν πρόκειται να ζητήσει διαζύγιο παρόλα αυτά, σε αντίθεση με σχετικές σκέψεις που έκανε πριν από λίγες μέρες.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε για την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, πως «είναι απογοητευμένη από τη δήλωση παράστασης σε βάρος της από μεριάς του συζύγου της. Ήταν μία εξέλιξη που δεν την περίμενε. Εξακολουθεί να μην έχει καμία επαφή μαζί του που είναι επιλογή του ιδίου».

«Αισθάνεται ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο και ότι δέχεται δριμύτατη κριτική. Μου είπε κατανοώ να με κατηγορούν όσοι δε με γνωρίζουν, όχι όμως και ο σύζυγός μου», πρόσθεσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως ακόμα δεν θα προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη και δεν θα ζητήσει -τουλάχιστον για την ώρα- ψυχιατρική εκτίμηση.

«Μιλούσε για την Τζωρτζίνα σα να είναι ζωντανή»

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε πως η 33χρονη μπερδεύει τους χρόνους όταν μιλάει με τα παιδιά της και μερικές φορές αναφέρεται σαν να βρίσκονται στη ζωή, ειδικά στη περίπτωση της Τζωρτζίνας, που είχε χαρακτηριστεί ως το αγαπημένο παιδί της οικογένειας.

«Μου μιλούσε για την Τζωρτζίνα σα να είναι ζωντανή. Έχω την αίσθηση ότι δε μπορεί να χωνέψει το χαμό των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».