Ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, όμως θα συννεφιάσει από το Σαββατοκύριακο, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται εκδήλωση φαινομένων.

Πιο αναλυτικά, με βάση την αναλυτική του πρόγνωση στο δελτίο καιρού για την ΕΡΤ3, την Πέμπτη (10/2) θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια. Παρόλα αυτά, η Αττική θα συνεχίσει να είναι υπό την επίδραση του «βορείου ρεύματος». Αυτό σημαίνει ότι θα επιμείνουν τα πυκνά σύννεφα, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν ψιχάλες, αλλά πολύ μικρής διάρκειας.

Την Παρασκευή (11/2) οι άνεμοι θα υποχωρήσουν σε όλη την επικράτεια, το Σάββατο (12/2) θα εμφανιστούν τα πρώτα σύννεφα, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής (13/2) θα διαλυθούν. Όμως αναμένεται να είναι «μουντή» μέρα το πρωί, αφού από την Βόρεια Ελλάδα, κατά τόπους στην Αττική και μέχρι την Κρήτη, θα εμφανιστούν βροχές, που θα σταματήσουν στη συνέχεια.

Έπειτα, εμφάνιση νέων φαινομένων αναμένεται από τη Δευτέρα (14/2) με βροχές στα Επτάνησα, όπως στη Κέρκυρα και την Ζάκυνθο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Αρναούτογλου:

Ο καιρός της Πέμπτης

Σύμφωνα με το Meteo την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο, ενώ παγετός και περιορισμένη ορατότητα θα υπάρχουν τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 13, στην Ήπειρο από -3 έως 15 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 3 έως 12 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.