Σε σοκ βρίσκεται ο οδηγός του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αδερφός του οδηγού του φορτηγού στο Star, «ο άνθρωπος είναι σε σοκ» καθώς είναι και ο ίδιος μηχανόβιος.

«Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, δεν έχει λόγια. Δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί γιατί ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο… Τι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Δηλαδή στο τμήμα έλεγε στους αστυνομικούς ότι “θέλω να πουλήσω την μηχανή μου”. Έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος» αναφέρει ο αδερφός του οδηγού του φορτηγού.

«Η μηχανή δεν πάτησε ποτέ φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδερφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει και στην ουσία η μηχανή έπεσε πάνω του» περιγράφει σχετικά με όσα του είπε ο αδερφός του για τις συνθήκες του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον Πάνο Νάτση.

Πάνος Νάτσης: Τα δύο κρίσιμα ερωτήματα για τη μοιραία σύγκρουση

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού, Πάνου Νάτση τα ξημερώματα του Σαββάτου, αναλύει ο γνωστός πραγματογνώμοναςΠαναγιώτης Μαδιάς.

«Πρόκειται πράγματι για ένα σημείο καρμανιόλα και στέλνω μήνυμα στους υπεύθυνους του δήμου να το μελετήσουν οι συγκοινωνιολόγοι για να μπει οπωσδήποτε φανάρι στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Όση ώρα είμαι εδώ, παρατηρώ ότι οι οδηγοί που κατεβαίνουν τη Δεληγιώργη, ούτε καν επιβραδύνουν όταν φτάνουν στη διασταύρωση. Κρίσιμο είναι αν η μοτοσικλέτα έπεσε εξαιτίας ολισθηρού και παγωμένου οδοστρώματος. Η ταχύτητα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να έπαιξε ρόλο» λέει αρχικά ο κ. Μαδιάς, μιλώντας στην εκπομπή T-live.

«Τα κρίσιμα ερωτήματα είναι δύο: Η μοτοσικλέτα έπεσε όρθια πάνω στο φορτηγό πράγμα που σημαίνει ότι παραβίασε το STOP ο Πάνος Νάτσης ή φτάνοντας στη διασταύρωση ήθελε να επιβραδύνει και λόγω οδοστρώματος που ήταν επηρεασμένο από την πρόσφατη χιονόπτωση γλίστρησε η μηχανή και ακολούθησε η μοιραία σύγκρουση;» τονίζει ο πραγματογνώμονας.