Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού, Πάνου Νάτση τα ξημερώματα του Σαββάτου, αναλύει ο γνωστός πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς.

«Πρόκειται πράγματι για ένα σημείο καρμανιόλα και στέλνω μήνυμα στους υπεύθυνους του δήμου να το μελετήσουν οι συγκοινωνιολόγοι για να μπει οπωσδήποτε φανάρι στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού. Όση ώρα είμαι εδώ, παρατηρώ ότι οι οδηγοί που κατεβαίνουν τη Δεληγιώργη, ούτε καν επιβραδύνουν όταν φτάνουν στη διασταύρωση. Κρίσιμο είναι αν η μοτοσικλέτα έπεσε εξαιτίας ολισθηρού και παγωμένου οδοστρώματος. Η ταχύτητα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να έπαιξε ρόλο» λέει αρχικά ο κ. Μαδιάς, μιλώντας στην εκπομπή T-live.

«Τα κρίσιμα ερωτήματα είναι δύο: Η μοτοσικλέτα έπεσε όρθια πάνω στο φορτηγό πράγμα που σημαίνει ότι παραβίασε το STOP ο Πάνος Νάτσης ή φτάνοντας στη διασταύρωση ήθελε να επιβραδύνει και λόγω οδοστρώματος που ήταν επηρεασμένο από την πρόσφατη χιονόπτωση γλίστρησε η μηχανή και ακολούθησε η μοιραία σύγκρουση;» τονίζει ο πραγματογνώμονας.

Την Τετάρτη η κηδεία του Πάνου Νάστη – Η μητέρα του δεν έχει μάθει ακόμα το θάνατό του

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου θα γίνει η κηδεία του Πάνου Νάτση όπως ανέφερε νωρίτερα στο Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας.

Τραγική είδηση ότι η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα για τον χαμό του γιου της. Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια δεν έχει βρει τρόπο να ανακοινώσει το θλιβερό γεγονός στη μητέρα του ηθοποιού.

«Διαβάσαμε ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν γνώριζε η μητέρα του για τον χαμό του παιδιού της, γιατί κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να της το ανακοινώσει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, ας μην μπαίνουμε σε αυτό. Δεν θα το μάθει από ό,τι ξέρω. Είναι κάτι που αφορά σε θέμα υγείας και δεν θα ήθελα να επεκταθούμε».

«Δεν θα είναι στην κηδεία δηλαδή;», ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Μη με ρωτάτε τέτοια πράγματα παιδιά, με φέρνετε σε δύσκολη θέση».