Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει μία γυναίκα για τροχαίο ατύχημα με θύμα τη μητέρα της, την οποία χτύπησε αυτοκίνητο και εγκατέλειψε.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της κυρίας Βασιλείας Μυλωνάκου την περασμένη Τρίτη είχε αφήσει τη μικρή της κόρη στο σχολείο και πήγαινε περίπατο στο Παλαιό Ψυχικό, όταν ένα μεγάλο λευκό τζιπ τη χτύπησε και εξαφανίστηκε.

«Την περασμένη Τρίτη 11/01 η μητέρα μου άφησε τη μικρή μου αδερφή στο σχολείο και λίγο πριν τις 9 το πρωί, διερχόμενη πεζή από τη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Μαβίλη στο Παλαιό Ψυχικό, ένα λευκό τζιπ όχημα με ηλικιωμένο οδηγό καθώς πήγαινε να στρίψει προς την οδό Μαβίλης παρέσυρε τη μητέρα μου, η οποία βρέθηκε πεσμένη στη μέση του δρόμου χωρίς τις αισθήσεις της» περιγράφει η κυρία Μυλωνάκου μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Λίγο μετά ανέκτησε τις αισθήσεις της, και διερχόμενοι οδηγοί τη βοήθησαν, τη μετακίνησαν από τη μέση του δρόμου και κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ ο οδηγός μετά από λίγο εγκατέλειψε το σημείο. Τη μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό έχει πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, αλλά ευτυχώς δε διατρέχει κίνδυνο. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη» συνέχισε.

«Επειδή οι διερχόμενοι οδηγοί είχαν όλη την προσοχή τους στη μητέρα μου, δεν είδαν τις πινακίδες του οχήματος ή προς ποια κατεύθυνση έφυγε. Κάποιοι άνθρωποι που διέρχονταν από το σημείο φρόντισαν τη μητέρα μου μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τα στοιχεία τους γιατί όταν έφτασα εγώ, είχαν φύγει. Αν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας γιατί είναι οι μόνοι που είδαν τι συνέβη» κατέληξε η κυρία Μυλωνάκου.