Νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και άνεμοι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση.

Πιο αναλυτικά ο καιρός σήμερα Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 σύμφωνα με το meteo.gr αναμένονται:

αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, οι οποίες θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών υπάρχει για τα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά ηπειρωτικά και τη Δυτική Κρήτη. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 15, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 2 έως 16, στην Ήπειρο από 2 έως 18, στη Δυτική Στερεά από 5 έως 18, στην Πελοπόννησο και στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 18, στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου από 3 έως 20, στις Κυκλάδες από 6 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 21 και στην Κρήτη από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, οι οποίες θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και από το πρωί από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 και τοπικά έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.