Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στον Κηφισό την Τετάρτη το πρωί (27/10) με την κυκλοφορία να γίνεται με μεγάλη δυσκολία τόσο στην άνοδο από την Ιερά Οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στην κάθοδο από Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ.

Η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη από το πρωί, ενώ την κατάσταση επιδείνωσε μηχανική βλάβη ενός φορτηγού, που σύμφωνα με το Open, είχε διαρροή πετρελαίου. Στο σημείο έσπευσε όχημα της περιφέρειας Αττικής για να ρίξει πριονίδι στο οδόστρωμα ώστε να περιορισθεί η ολισθηρότητα.

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, αντιμετώπισαν άμεσα το πρόβλημα, όταν το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας εντόπισε διαρροή 130 λίτρων πετρελαίου από ακινητοποιημένο φορτηγό στο ρεύμα προς Πειραιά, στον κόμβο της Λένορμαν.

Εκτός από τον Κηφισό που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο της Αλεξάνδρας και της Μεσογείων, η άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου και της Κατεχάκη.

Δείτε τον χάρτη της Google με τους δρόμους που είναι στο «κόκκινο»

Στον χάρτη της Google φαίνονται οι δρόμοι που είναι στο «κόκκινο» καθώς εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα:

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.