Έναν πρωτότυπο τρόπο για τον εορτασμό του Αγ. Βαλεντίνου προσφέρει η ActionAid, δίνοντας μας τη δυνατότητα να χαρίσουμε «μυστικά» δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα, στηρίζοντας παράλληλα το έργο της μη κυβερνητικής οργάνωσης.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το δώρο που επιθυμούμε από το κατάστημα της ActionAid, που βρίσκεται Βεΐκου 2 στο Κουκάκι, κοντά στο σταθμό του μετρό Ακρόπολη ή από το eshop.actionaid.gr και η ActionAid αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Υπέροχα και πρωτότυπα δώρα σάς περιμένουν για μια έκπληξη γεμάτη μυστήριο στους αγαπημένους σας. Σοκολάτες δίκαιου εμπορίου με τα καλύτερα υλικά που θα γλυκάνουν και την πιο αδιάφορη καρδιά! Βραχιολάκια και κολιέ που στέλνουν καλή τύχη και χρωματιστές πετρούλες σε σχήμα καρδιάς που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. T-shirts για άνδρες και γυναίκες με μηνύματα αγάπης και πολλά άλλα δώρα που μπορείτε να στείλετε όχι μόνο στον αγαπημένη ή την αγαπημένη της, αλλά και στην καλύτερή σας φίλη ή τον κολλητό σας για να τους ξαφνιάζετε με ένα μικρό μυστήριο αυτό το Φεβρουάριο.

Αφού επιλέξουμε το επιθυμητό δώρο, δίνουμε τα στοιχεία του προσώπου που θέλουμε να το προσφέρουμε, ώστε η ActionAid να επικοινωνήσει μαζί του για να έρθει να το παραλάβει από το κατάστημα ή αν βρίσκεται εκτός Αθήνας να του στείλει η οργάνωση το δώρο. Επιπλέον, για να μπορέσει να μαντέψει ο παραλήπτης ποιος είναι ο μυστικός Βαλεντίνος του, στείλτε του ένα μήνυμα συμπληρώνοντας το κατάλληλο πεδίο ή αφήνοντας ένα μήνυμα στην ActionAid.

Περισσότερες πληροφορίες για το «Μυστικό Βαλεντίνο» μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της ActionAid.