Ένα μικρό αγόρι άφησε πίσω του ο 35χρονος που έχασε τη ζωή του λόγω αναθυμιάσεων στην Κρήτη, στα Ρουσσοχώρια του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Το cretapost.gr βρέθηκε στα Ρουσσοχώρια και μίλησε με τους γείτονες του άτυχου Άγγελου, οι οποίοι ανέφεραν στην κάμερα ότι ο 35χρονος είχε πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο 35χρονος ήταν αγρότης στο επάγγελμα και δραστηριοποιούνταν στα Ρουσσοχώρια. Εκεί έμενε με την μητέρα και τον πατέρα του ενώ πριν λίγα χρόνια είχε παντρευτεί και ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής, χθες όλο το χωριό είχε παρατεταμένη διακοπή ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ο 35χρονος βγήκε από το σπίτι που ζούσε με την μητέρα και τον πατέρα του και πήγε στο διπλανό χώρο όπου είχαν εγκαταστήσει την γεννήτριά τους. Την έβαλε μπροστά προκειμένου να μπορέσουν ν’ ανοίξουν οι ηλεκτρικές συσκευές για να ζεσταθούν. Πέρασε αρκετή ώρα στο χώρο αυτόν.

Σήμερα το πρωί κι ενώ είχε αποκατασταθεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή οι γείτονες άκουσαν την γεννήτρια να δουλεύει.

Όπως λέει ο άνθρωπος που μένει δίπλα ακριβώς από το σπίτι του 35χρονου, τον προβλημάτισε το γεγονός ότι δούλευε ακόμα η γεννήτρια και φώναξε άλλους κατοίκους της περιοχής για να ανοίξουν την πόρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του άτυχου νέου δεν μπορούσαν να βοηθήσουν καθώς είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν προβλήματα υγείας.

Όταν άνοιξαν την πόρτα, οι γείτονες αντίκρισαν το άψυχο σώμα του 35χρονου και αμέσως κάλεσαν τις αστυνομικές αρχές.

Εικάζεται ότι ο 35χρονος δηλητηριάστηκε από τις αναθυμιάσεις της γεννήτριας, καθώς δουλεύει με καύσιμο ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Τελευταίο αντίο

Μέσα σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα στα Ρουσσοχώρια ο 35χρονος. Όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο εξαιτίας της φύσης του θανάτου του άτυχου νέου.

Συγγενείς, φίλοι και όλο το χωριό αποχαιρέτησε τον 35χρονο και τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία.