Ο ΕΔΟΕΑΠ, ο ασφαλιστικός οργανισμος των εργαζομένων στα ΜΜΕ, ενημερώνει τους ασφαλισμένους του ότι «από σήμερα λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον κατ’ οίκον εμβολιασμό των ατόμων με δυσκολία μετάβασης στα εμβολιαστικά κέντρα.

Δηλαδή, για όλους όσοι βρίσκονται σε μόνιμο κλινοστατισμό ή πάσχουν από βαριά ψυχική-νοητική νόσο ή δεν μπορούν να μετακινηθούν χωρίς υποστήριξη.

Για τη μη ταλαιπωρία των ευαίσθητων αυτών ομάδων αποφασίστηκε ο μονοδοσικός εμβολιασμός τους».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση του Οργανισμού, «η πιστοποίηση και η ένταξη στο πρόγραμμα εμβολιασμού μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε ιατρό δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα» και «ο εμβολιασμός διενεργείται στην οικία του πολίτη είτε από ιδιώτες γιατρούς είτε από κινητά συνεργεία της “Επιχείρησης Ελευθερία”».

«Όποιος ενταχθεί στο πρόγραμμα θα ειδοποιείται σε εύλογο χρονικό διάστημα για το πότε θα γίνει ο εμβολιασμός του», προστίθεται.

«Οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ, που εμπίπτουν στην εν λόγω περίπτωση και αντιμετωπίσουν οιοδήποτε πρόβλημα με τον εμβολιασμό τους, μπορούν να καλούν για βοήθεια τη γραμματεία Αρχιάτρου (2107264807, -816, -818) από τις 08:00 έως τις 16:00», καταλήγει η ανακοίνωση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.